Top Ad unit 728 × 90

អត្ថបទថ្មីៗ

recent

តើ​ផ្លែ​ទំពាំង​បាយ​ជូរ​បាន​ផ្តល់​នូវ​អត្ថ​ប្រយោជន៏​អ្វីខ្លះ​?


តាមការស្រាវជ្រាវ​បានឲ្យដឹង​ថាផ្លែឈើផ្សេងៗជាពិសេសផ្លែទំពាំងបាយជូរ​ បើយើងបរិភោគឬយកទៅចម្រាញ់ជាទឹក​ទំពាំងបាយជូរ ឬ​ ធ្វើជាស្រាក្រហមក៏មានផលល្អសម្រាប់សុខភាពដែរ។ហើយពេលដែលញុាំបាន​ផ្តល់នូវអត្ថប្រយោជន៍​មកវិញដូចជាៈ
-​ការកាត់បន្ថយ​​ការ​កកនៃឈាម​
​-កាត់បន្ថយ​កូ​ឡេ​ស្តេ​រ៉ុល​មិនល្អក្នុងខ្លួន
-​អាចជួយការពារ​​សរសៃឈាម​នៅក្នុង​បេះដូង​
-ជួយ​រក្សា​នៅសម្ពាធ​ឈាម​
​​   


នៅក្នុងផ្លែទំពាំងបាយជូរ​សំបូរ​ទៅ​ដោយ​សមាសធាតុ​ប្រឆាំង​នូវអុកស៊ីតកម្ម​។ការប្រឆាំង​នូវអុកស៊ីតកម្ម​នេះ​ត្រូវបាន​រកឃើញ​នៅក្នុង​ដើម ស្លឹក និង​គ្រាប់​នៃ​ទំពាំងបាយជូរ​ ដែលមានបរិមាណ​នៃ​ការប្រឆាំង​អុកស៊ីតកម្ម​នៅក្នុង​ទំពាំងបាយជូរ​ត្រូវបានអាស្រ័យទៅលើ​កត្តា ​ខ្លះៗដូចជា​​​ៈ
  ​-ប្រភេទ​នៃ​ពូជទំពាំងបាយជូ​រ​
 -ទីកន្លែងដាំដុះ​ទំពាំងបាយជូ​រ
 -អាកាសធាតុនិងការថែទាំ។ ទំពាំងបាយជូរ​ដែលមាន​ពណ៌ក្រហម​ ពណ៌ខ្មៅនិង​ទំពាំងបាយជូរ​ពណ៌ស្វាយ​មាន​សារធាតុ​ប្រឆាំង​អុកស៊ីតកម្ម​ខ្ពស់ជាង​ ទំពាំងបាយជូ​រពណ៌ស និង ​បៃតង​។ ហើយកម្រិត​នៃ​ការប្រឆាំង​អុកស៊ីតកម្ម​ដែលឃើញ​នូវភាព​ខុស​គ្នា​រវាង​ស្រា​ជាមួយនឹង​កម្រិត​ប្រឆាំងដ៏ខ្ពស់​របស់ស្រាក្រហម​ដែលគ្មានជាតិអាល់កុលនាំឲ្យខូចសុខភាព៕





 ការចេះបរិភោគដោយឆ្លាតវៃនាំមកនូវសុខភាពល្អនិងសុភមង្គល
កែសម្រួលដោយ៖ ​Mr.Samrach
តើ​ផ្លែ​ទំពាំង​បាយ​ជូរ​បាន​ផ្តល់​នូវ​អត្ថ​ប្រយោជន៏​អ្វីខ្លះ​? Reviewed by Unknown on 6:00 AM Rating: 5
All Rights Reserved by CAMBOMAG © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.