ដឹងអត់ថាគ្រាប់សណ្តែកជាគ្រាប់ធញ្ញជាតិដ៏មានសារប្រយោជន៏ដល់សារពាង្គកាយ
អ្នកបរិភោគភាគច្រើនតែងតែគិតថាការញុាំអាហារគ្រាន់តែសំរាប់បំបាត់ភាពស្រេកឃ្លានតែប៉ុន្នោះដោយគេមិនសូវបានគិតពីអត្ថប្រយោជន៏របស់អាហារនោះទេ។
ថ្ងៃនេះខ្ញុំសូមបង្ហាញពីប្រយោជន៏នៃសណ្តែកដែលអាចធ្វើជាអាហារផងនិងជាភេសជ្ជៈផងដែលមានផលល្អសំរាប់សុខភាព ។អាហារនេះយើងងាយរកងាយចំអិននិងមានគុណសម្បត្តិយ៉ាងល្អដល់រាងកាយ ហើយគ្រាប់សណ្តែកនេះមានអត្ថប្រយោជន៏ជាងគ្រាប់ធនជាតិផ្សេងៗទៀត ។
យោងតាមការស្រាវជ្រាវ បញ្ជាក់ឲ្យដឹងថា ការបរិភោគសណ្តែក គ្រប់ប្រភេទដូចជាៈ
សណ្តែកខៀវ សណ្តែកក្រហម សណ្តែកខ្មៅ សណ្តែកស ឬ សណ្តែកសៀង ជារៀងរាល់ថ្ងៃនោះ អាចជួយឱ្យ
រាងកាយ មានថាមពលជួយទប់ស្កាត់ ដល់ការ
ស្រេកឃ្លាន អាហារ បានយ៉ាងល្អ ។ហើយគេជឿថា វាអាចជួយបំបាត់ការនឿយហត់ផ្លូវចិត្តដែលធ្វើឲ្យចិត្តបានស្រស់ស្រាយផង ។
សណ្តែក សម្បូរទៅ ដោយ កាក សរសៃ ជាតិប្រូតេអ៊ីន ជាតិដែក និង ហ្វូលេត ។ ហើយក្រៅពីនេះ សណ្តែកក៏ផ្តល់នូវការទប់ស្កាត់ជំងឺនិងព្យាបាលរោគមួយចំនួនដែរ។សណ្តែក ក្រៅពីផ្តល់ផលប្រយោជន៍ទាំងនេះវាថែមទាំងជួយ បង្កើនថាមពលដល់សាច់ដុំ និង ជួយសម្រួលដល់ប្រព័ន្ធ រំលាយអាហារបានយ៉ាងល្អផង។មិនតែប៉ុណ្ណោះសណ្តែក បានជួយបំបាត់ នូវជំងឺមួយចំនួនទៀត ដូចជាៈ ជំងឺទឹកនោមផ្អែម ជំងឺមហារីក ជំងឺពោះវៀន ជំងឺបេះដូង និង ជំងឺ សរសៃឈាម ផងដែរ។
កែសម្រួលដោយ ៖ Mr.Samrach
ថ្ងៃនេះខ្ញុំសូមបង្ហាញពីប្រយោជន៏នៃសណ្តែកដែលអាចធ្វើជាអាហារផងនិងជាភេសជ្ជៈផងដែលមានផលល្អសំរាប់សុខភាព ។អាហារនេះយើងងាយរកងាយចំអិននិងមានគុណសម្បត្តិយ៉ាងល្អដល់រាងកាយ ហើយគ្រាប់សណ្តែកនេះមានអត្ថប្រយោជន៏ជាងគ្រាប់ធនជាតិផ្សេងៗទៀត ។
សណ្តែក សម្បូរទៅ ដោយ កាក សរសៃ ជាតិប្រូតេអ៊ីន ជាតិដែក និង ហ្វូលេត ។ ហើយក្រៅពីនេះ សណ្តែកក៏ផ្តល់នូវការទប់ស្កាត់ជំងឺនិងព្យាបាលរោគមួយចំនួនដែរ។សណ្តែក ក្រៅពីផ្តល់ផលប្រយោជន៍ទាំងនេះវាថែមទាំងជួយ បង្កើនថាមពលដល់សាច់ដុំ និង ជួយសម្រួលដល់ប្រព័ន្ធ រំលាយអាហារបានយ៉ាងល្អផង។មិនតែប៉ុណ្ណោះសណ្តែក បានជួយបំបាត់ នូវជំងឺមួយចំនួនទៀត ដូចជាៈ ជំងឺទឹកនោមផ្អែម ជំងឺមហារីក ជំងឺពោះវៀន ជំងឺបេះដូង និង ជំងឺ សរសៃឈាម ផងដែរ។
កែសម្រួលដោយ ៖ Mr.Samrach
ដឹងអត់ថាគ្រាប់សណ្តែកជាគ្រាប់ធញ្ញជាតិដ៏មានសារប្រយោជន៏ដល់សារពាង្គកាយ
Reviewed by Unknown
on
2:35 PM
Rating:
