Top Ad unit 728 × 90

អត្ថបទថ្មីៗ

recent

ពិតទេថាការញុាំទឹកកកបណ្តាលឲ្យធាត់ និង កើតជំងឺទឹកនោមផ្អែម


ទឹកកក​​​ ជាការកករបស់ទឹកដែលត្រូវបានគេយកទៅបញ្ចុះសីតុណ្ហភាពឲ្យកក​រឹង យោងតាមការ​សិក្សា​ស្រាវជ្រាវ​រក​ឃើញ​របស់អ្នកវិទ្យាសាស្រ្ត​ បានឲ្យដឹងថា ការ​ញ៉ាំ​ភេសជ្ជៈ​ដែលត្រូវបានក្លាស្សេ  ​អាហារ​និងបង្អែមដាក់​ទឹកកក​​ ក៏ជាហេតុ​នាំឲ្យ​មាន​ការ​កើតឡើង​នៃ​ជំងឺធាត់ និង ទឹកនោមផ្អែម ផងដែរ ។ ការញុាំនៅសីតុណ្ហភាព​ត្រជាក់​អាចធ្វើ​ឲ្យ​អណ្ដាត​របស់​យើង​ស្ពឹក ធ្វើឲ្យយើងមិន​អាចដឹងច្បាស់ថារសជាតិ​ផ្អែមស្តិតក្នុងកម្រិតណាមួយទេ។ ព្រោះតែហេតុនេះ​ហើយ​ធ្វើឲ្យយើង​ងាយ​នឹង​មានបរិមាណ​ជាតិស្ករ​លើស​ចំណុះធម្មតា ដែលកំណត់។
ការ​ស្រាវជ្រាវសាកលវិទ្យាល័យ​នៅក្រុងញូយ៉ក សហរដ្ឋអាមេរិក​បាន​ធ្វើ​តេស្ត​ពិសោធន៍​ចំពោះមនុស្សជាច្រើននាក់នូវ​ទឹក​ដែលមាន​សីតុណ្ហភាពខុសៗ​។ ហើយគេឲ្យអ្នកទាំងអស់នោះសាកញុាំស្ករ​សូកូឡា។ លទ្ធិផលដែលគេទទួលបានពីអ្នកដែល​ញ៉ាំ​ទឹក​ដាក់​ទឹកកកហើយញុាំសូកូទ្បាមាន​អារម្មណ៍​ថា​ស្ករ​សូកូឡា​នេះ​មិន​សូវមានរស់ជាតិ​ផ្អែម ចំនែក​អ្នក​ដែល​បានញ៉ាំ​ទឹក​​ធម្មតាដែលមិនបានដាក់ទឹកកក បែរជា​មានអារម្មណ៍ថាស្ករ​សូកូឡា​នោះ​មាន​រសជាតិ​ផ្អែមខ្លាំងទៅវិញ។ដូច្នេះគេ​ជឿ​ថា ភេសជ្ជៈ​ក្លាសេ្ស ឬ​ បានដាក់​ទឹកកកនោះ អាច​ធ្វើឲ្យមនុស្ស​មិន​បានដឹងច្បាស់ពី​រសជាតិ​ជាតិពិត​ពី​អាហារនិងបង្អែមដែលបានទទួលទាន។
 គេបាន​សន្និដ្ឋាន​ចុងក្រោយថា អ្នក​ដែលបាន​ទទួលទាន​ទឹកកក និង​ភេសជ្ជៈ​ដែលបានក្លាសេ​ឲ្យត្រជាក់ញឹកញាប់​អាចធ្វើឲ្យ​ជាតិស្ករកើនទ្បើន​ខ្លាំង ដែល​បណ្តាលឲ្យ​អ្នកទាំងនោះងាយនឹងទ្បើងធាត់ និង មាន​កើត​ជំងឺ​ទឹកនោមផ្អែមថែម​ទៀត៕
បង្អែមដាក់ទឹកកក
កាហ្វេទឹកគោដាក់ទឹកកក
 កែសម្រួលដោយ:Mr.Smile Life
ពិតទេថាការញុាំទឹកកកបណ្តាលឲ្យធាត់ និង កើតជំងឺទឹកនោមផ្អែម Reviewed by Unknown on 6:00 AM Rating: 5
All Rights Reserved by CAMBOMAG © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.