ពិតទេថាការញុាំទឹកកកបណ្តាលឲ្យធាត់ និង កើតជំងឺទឹកនោមផ្អែម
![]() |
ការស្រាវជ្រាវសាកលវិទ្យាល័យនៅក្រុងញូយ៉ក សហរដ្ឋអាមេរិកបានធ្វើតេស្តពិសោធន៍ចំពោះមនុស្សជាច្រើននាក់នូវទឹកដែលមានសីតុណ្ហភាពខុសៗ។ ហើយគេឲ្យអ្នកទាំងអស់នោះសាកញុាំស្ករសូកូឡា។ លទ្ធិផលដែលគេទទួលបានពីអ្នកដែលញ៉ាំទឹកដាក់ទឹកកកហើយញុាំសូកូទ្បាមានអារម្មណ៍ថាស្ករសូកូឡានេះមិនសូវមានរស់ជាតិផ្អែម ចំនែកអ្នកដែលបានញ៉ាំទឹកធម្មតាដែលមិនបានដាក់ទឹកកក បែរជាមានអារម្មណ៍ថាស្ករសូកូឡានោះមានរសជាតិផ្អែមខ្លាំងទៅវិញ។ដូច្នេះគេជឿថា ភេសជ្ជៈក្លាសេ្ស ឬ បានដាក់ទឹកកកនោះ អាចធ្វើឲ្យមនុស្សមិនបានដឹងច្បាស់ពីរសជាតិជាតិពិតពីអាហារនិងបង្អែមដែលបានទទួលទាន។
គេបានសន្និដ្ឋានចុងក្រោយថា អ្នកដែលបានទទួលទានទឹកកក និងភេសជ្ជៈដែលបានក្លាសេឲ្យត្រជាក់ញឹកញាប់អាចធ្វើឲ្យជាតិស្ករកើនទ្បើនខ្លាំង ដែលបណ្តាលឲ្យអ្នកទាំងនោះងាយនឹងទ្បើងធាត់ និង មានកើតជំងឺទឹកនោមផ្អែមថែមទៀត៕
![]() |
បង្អែមដាក់ទឹកកក |
![]() |
កាហ្វេទឹកគោដាក់ទឹកកក |
ពិតទេថាការញុាំទឹកកកបណ្តាលឲ្យធាត់ និង កើតជំងឺទឹកនោមផ្អែម
Reviewed by Unknown
on
6:00 AM
Rating:
