ហឹរតែមានប្រយោជន៍!!!
ម្ទេសជាគ្រឿងផ្សំមួយប្រភេទដែលមានច្រើនពណ៌និងច្រើនប្រភេទតែម្ទេសពណ៌ក្រហមគួរឲ្យទាក់ទាញដល់អ្នកបរិភោគជាងគេ។ ហើយដោយសាររសជាតិហឹររបស់ម្ទេសបានជួយបំបាត់ក្លិនឆ្អាបរបស់ម្ហូបហើយនិងជួយបង្កើននូវរសជាតិឲ្យកាន់តែឆ្ងាញ់ពិសារ ។
ដោយសារម្ទេសសម្បូរទៅដោយសារធាតុបេតាការ៉ូទីនខ្ពស់បានជួយការពារទប់ស្កាត់ពីជំងឺមហារីកបាន។ សម្រាប់ការបរិភោគម្ទេសស្ថិតក្នុងកម្រិតសមល្មមអាចជួយធ្វើឲ្យដំណើរការឈាមបានល្អ និងជួយសម្រួលមិនឲ្យឈាមងាយកកក្នុងសរសៃឈាម ជួយកាត់បន្ថយជាតិខ្លាញ់ក្នុងរាងកាយ ធ្វើឲ្យយើងមិនសូវឃ្លានបាយ ។ ប៉ុន្តែបើយើងបរិភោគម្ទេសហួសកម្រិតវិញអាចផ្តល់ទុកទោសដល់ប្រព័ន្ធរំលាយអាហារដំណើរការមិនបានល្អ។
ម្យ៉ាងទៀតម្ទេសក៏បានជួយសម្រួលដល់ការប្រើប្រាស់អំពូលភ្លើងតាមផ្ទះដែលតែងតែមានសត្វល្អិតមករោមនិងតោងនៅពេលដែលយើងបើកអំពូលសម្រាប់បំភ្លឺពេលទទួលទានអាហារ និងធ្វើការផ្សេងៗ ។ របៀបធ្វើយើងគ្រាន់តែយកម្ទេស៤ទៅ៥ផ្លែដែលមានជាប់ទងនោះមកឆូតជាបណ្តោយៗអោយដាច់រួចយកខ្សែចងតទងម្ទេស ហើយយកទៅព្យួរនិងអំពូលភ្លើងដែលមានសត្វរោម មិនយូរប៉ុន្មានសត្វនិងលែងមករោមទៀតហើយ៕
ប្រែសម្រួល ៖ Samrach
ដោយសារម្ទេសសម្បូរទៅដោយសារធាតុបេតាការ៉ូទីនខ្ពស់បានជួយការពារទប់ស្កាត់ពីជំងឺមហារីកបាន។ សម្រាប់ការបរិភោគម្ទេសស្ថិតក្នុងកម្រិតសមល្មមអាចជួយធ្វើឲ្យដំណើរការឈាមបានល្អ និងជួយសម្រួលមិនឲ្យឈាមងាយកកក្នុងសរសៃឈាម ជួយកាត់បន្ថយជាតិខ្លាញ់ក្នុងរាងកាយ ធ្វើឲ្យយើងមិនសូវឃ្លានបាយ ។ ប៉ុន្តែបើយើងបរិភោគម្ទេសហួសកម្រិតវិញអាចផ្តល់ទុកទោសដល់ប្រព័ន្ធរំលាយអាហារដំណើរការមិនបានល្អ។
ម្យ៉ាងទៀតម្ទេសក៏បានជួយសម្រួលដល់ការប្រើប្រាស់អំពូលភ្លើងតាមផ្ទះដែលតែងតែមានសត្វល្អិតមករោមនិងតោងនៅពេលដែលយើងបើកអំពូលសម្រាប់បំភ្លឺពេលទទួលទានអាហារ និងធ្វើការផ្សេងៗ ។ របៀបធ្វើយើងគ្រាន់តែយកម្ទេស៤ទៅ៥ផ្លែដែលមានជាប់ទងនោះមកឆូតជាបណ្តោយៗអោយដាច់រួចយកខ្សែចងតទងម្ទេស ហើយយកទៅព្យួរនិងអំពូលភ្លើងដែលមានសត្វរោម មិនយូរប៉ុន្មានសត្វនិងលែងមករោមទៀតហើយ៕
ប្រែសម្រួល ៖ Samrach
ហឹរតែមានប្រយោជន៍!!!
Reviewed by Unknown
on
11:18 AM
Rating:
