Top Ad unit 728 × 90

អត្ថបទថ្មីៗ

recent

ខាត់ណាអាហារផ្តល់គុណប្រយោជន៏ច្រើនណាស់!

ការបរិភោគបន្លែបានផ្តល់ផលប្រយោជន៏ជាច្រើនដល់អ្នកដែលចូលចិត្តបរិភោគ។ហើយការបរិភោគបន្លែបានជួយបន្ថែមនូវសារធាតុចិញ្ចឹមជាច្រើនប្រភេទសម្រាប់​រាងកាយ សម្រស់ ការពារ​​ទប់​ស្កាត់​និង​អាច​ជួយ​ព្យាបាល​ជំងឺ​ផ្សេងៗ​ ។សម្រាប់​ថ្ងៃ​នេះ​សូម​បង្ហាញ​ពី​អត្ថ​ប្រយោជន៏​ពី​ការបរិភោគ​ ​​ខាត់ណា​ ។


​ ខាត់​ណា​ជា​​បន្លែ​​មួយ​ប្រភេទ​ដែល​​សម្បូរ​​ទៅ​ដោយ​​ជីវជាតិ​​ដែល​មាន​​ប្រយោជន៍​​ដល់​​សុខភាព​​យ៉ាងច្រើន​។ នៅ​ក្នុង​ស្លឹក​ពណ៌​បៃតង​របស់​ខាត់ណា​ បាន​ផ្ទុក​សារធាតុ​បេតា-ខារ៉ូទីន​ជា​ច្រើន​ជា​​ជីវជាតិ​​នៃ​អាហារ​ដែល​​មាន​​ប្រយោជន៍​​សម្រាប់​ស្បែក​​ ដែល​ជួយ​​បំបាត់​​នូវ​ស្នាម​​ជ្រីវជ្រួញ​​ ហើយ​ក៏​បាន​​ជួយ​ការពារ​​មហារីក​​​មាន​​ដូចជា​មហារីក​ពោះវៀន​ មហារីក​ក្រពះ​​ ​ បំពង់ក​​ សួត​ ហើយ​​ជួយ​ជំរុញ​បេះដូង​​ឲ្យ​មាន​​ភាព​​ល្អ​ប្រសើរ​​ជាង​​មុន​ អាច​​កាត់​បន្ថយ​​ការ​​ប្រឈម​​មុខ​នឹង​ ជំងឺ​​ដាច់​​ស​សៃ​ឈាម​​ក្នុង​​ខួរក្បាល​​ ។ ហើយ​ចំពោះ​​ត្រួយ​​ខាត់ណា​​ ក៏​បាន​ផ្ទុក​នូវ​ជីវជាតិ​រ៉ែ​ វីតាមីន​C​​ និង​​បាន​ជួយ​​ពង្រឹង​​ដល់​​ប្រ​ព័​ន្ឋ​​ការពារ​​រាង​កាយ​​ ដែល​ជួយ​​ឲ្យ​កោសិកា​​របស់​ស្បែក​មាន​សំណើម​​​​​ ​ស្អាត​​ និង​ ជួយ​​ផ្សះ​ដំបៅ​ឲ្យ​ឆាប់​​​ជា​សះ​ស្បើយ​ផងដែរ​ ។​ ហើយ​មិនតែ​ប៉ុណ្ណោះ​នៅ​ក្នុង​​បន្លែ​​ខាត់ណា​​ក៏​សម្បូរ​​ទៅដោយកាល់ស្យូម​​ យ៉ាង​សន្ធឹក​សន្ធាប់​ដែល​​រាង​កាយ​​អាច​​ស្រូប​​យក​​កាល់ស្យូម​​បាន​ច្រើន​ពី​​ខាត់ណា​មិន​ចាញ់​កាល់ស្យូម​ក្នុង​ទឹកដោះគោ​​ទេ ​។

ចំពោះ​ផ្កា​ខាត់​ណា​បាន​ផ្តល់​គុណ​ប្រយោជន៏​ដូចជា​ ៖​​ អាច​​ជួយ​​ធ្​វើឲ្យ​កោសិកា​លូតលាស់​ និង​ បំបែក​​ខ្លួន​​បានល្អ​ ​។អាច​​ការពារ​ស្ត្​រី​ពី​​ជំងឺ​មហារីក​សុដន់​ ហើយ​អាច​​ជួយ​បណ្តេញ​ចេញ​​នូវ​​សារជាតិ​​គីមី​​នៃ​​ជំងឺមហារីក​ ហើយ​អាច​​បញ្ឈប់​​បាន​​នូវ​​ការរីក​រាលដាល​ របស់​​កោសិកា​ និង​ ប្រភេទ​​ជំងឺមហារីក​​ផ្សេងៗ​នៅ​ដំណាក់​កាល​ចុងក្រោយ​។​

កែសម្រួលដោយៈMr.Samrach
ខាត់ណាអាហារផ្តល់គុណប្រយោជន៏ច្រើនណាស់! Reviewed by Unknown on 11:09 PM Rating: 5
All Rights Reserved by CAMBOMAG © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.